Põhja-Lätis juhtus kaks rasket bussiõnnetust, appi läksid ka Eesti politsei ja kiirabi (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Politseiauto. Pilt on illustreeriv.
Politseiauto. Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Põhja-Lätis juhtus laupäeva õhtul lumesaju tõttu raskeks muutunud liiklusolude tõttu lühikese aja jooksul kaks rasket liiklusõnnetust, neist ühel, kus vigastatuid oli mitukümmend, käisid abiks ka Eesti politsei ja kiirabi. 

Üks bussiõnnetus juhtus vahetult Eesti piiri lähedal Ainažis ja teine Svētciemsi lähedal, umbes 20 kilomeetrit Eesti piirist.

Ainažis juhtunud õnnetusele reageerisid ka Eesti politsei ja kiirabi, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Postimehele. Tegemist oli Eestist Läti suunas sõitnud bussiga, mis sattus vahetult pärast piiri ületamist liiklusõnnetusse.

Kiirabi toimetas sündmuspaigalt mitu inimest Pärnu haiglasse. Kokku oli Läti kiirabi juhi andmetel vigastatuid 26, hukkunuid üks.

Läti väljaanne TVNet kirjutab, et laupäeva õhtul juhtus bussiõnnetus ka Svētciemsi lähedal, kui kokkupõrkesse sattusid Vilniusest Tallinnasse teel olnud Flixbusi firma buss, veoauto ja sõiduauto BMW X5. Liiklus oli õnnetuskohal mitu tundi suletud, kella 20 paiku liiklus ühel teepoolel taastus.

Läti uudisteportaali Jauns andmetel on Svētciemsi lähedal õnnetusse sattunud veoauto Eesti numbrimärkidega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles