Mille poolest erineb Fudy oma konkurentidest?

Fudy.eu
Copy
Foto: Kate Prihodko

Lõppeva aasta maikuus lisandus kohalikul turul toidu kohaleveo platvormide kõrvale kolmas – Fudy. Linnapildis ja meedias uustulnukat kohates mõtles tõenäoliselt nii mõnigi, et milleks siia väikesesse Eestisse veel üks toiduäpp vajalik on.

Iga turule tulija püüab ju teistest millegi poolest erineda. Esmajoones tundub, nagu toidukullerluse maailmas pole erilist võimalust mingisugust innovatsiooni kaasa tuua. Tegelikkus päris nii aga pole. Kui kuldkollane kott ja eksklusiivselt ainult Fudys tegutsevad restoranid kõrvale jätta, siis mille poolest see uus tulija oma konkurentidest erineb?

Võimalus mitmest restoranist korraga tellida

Kellegagi koos toitu tellides on alati esimeseks küsimuseks “Kust?” või “Mille järele sul isu on?”. Ideaalne olukord on see, et vastus, mille sõber välja ütleb, kukub sinu isuga samasse auku. Paraku on tõenäosus, et nii läheb, umbes sama suur kui lotoga võita. Kuna tõenäoliselt teil soovid parasjagu ei klapi, üritate restorani osas kompromissi leida. Kui seda ei saavuta, tellib igaüks lõpuks oma telefonist meelepärasest restoranist ja kõigi toidud jõuavad eri aegadel tänu mitmele kullerile kohale. Võib juhtuda, et selleks ajaks, kui viimane oma tellimuse kätte saab, on esimene juba ammu lõpetanud.

Aga saab ka teistmoodi. Fudy äpis on võimalus korraga mitmest restoranist ühe kohaleveo hinnaga tellida – kõigi söök jõuab samal ajal ühe kulleriga kohale. Et kuller linna ühest otsast teise sõitma ei peaks, tuleb teil esmalt välja valida üks Fudy Court – justkui digitaalne toidutänav, kus mitu restorani üksteisele lähestikku paiknevad.

Näiteks leiad Fudyst Balti Jaama Fudy Court’i ja nii on võimalus Balti Jaama toidutänava mitmest söögikohast tellida söök sinna, kus parasjagu paiknete: üks tellib Tokumarust sushit, teine Kookerist minipannkooke ja kolmas NuFace’ist nuudleid. Üks kuller korjab nendest restoranidest söögi oma kotti ning toimetab teieni.

Balti Jaama Turg

Mitmest restoranist korraga on hetkel võimalik tellida Tallinnas Balti Jaama ja Viru toidutänavatelt, Ülemiste, Sikupilli, Solarise, Kristiine, Magistrali, Mustamäe, Rocca al Mare ja Viimsi Keskustest ning Lasnamäe Centrumist. Lisaks Tartus Kvartalist, Eedenist, Ülikooli tänavalt ja Lõunakeskusest; Pärnus Kaubamajakast ja Narvas Fama Keskusest. Fudy Court’e lisandub aktiivselt juurde – seega tasub pilk peal hoida, kui mõni sinu poolt tihedat külastatavust saav keskus veel listis pole.

Hetkel kohalevedu 0 €

Kuni 4. detsembrini maksab kohalevedu Fudy Court’ist, mis sinust kuni 2 km ulatuses paikneb, 0 €. Tasuta kohaleveo saamiseks haara Fudy äpp, leia avalehelt üles karussell nimega Mitmest Restoranist, vali välja Fudy Court, mille kohaleveo hinnaks märgitud 0 € ning viska vähemalt kahest court’is olevast restost lemmikud tooted ostukorvi. Ideaalne võimalus sõbrad jalgpalli MM-iks kokku kutsuda ja Fudy Court ära katsetada!

Copy
Tagasi üles