Anna teada, kes väärib tunnustust aasta ennetusteo eest

Postimees
Copy
Eelmise aasta võitja Fuudishi looja Marge Tava ja toitumisterapeut Marianne Grechko.
Eelmise aasta võitja Fuudishi looja Marge Tava ja toitumisterapeut Marianne Grechko. Foto: Erakogu

ERGO kindlustus ootab infot inimeste ja organisatsioonide kohta, kes on oma panusega aidanud muuta elu Eestis turvalisemaks, keskkonnasäästlikumaks või hoidnud ära kahju varale ja tervisele. 3000 euro suurusele Aasta Ennetusteo auhinnale saab kandideerida kuni 14. detsembrini.

Juba teist aastat järjest otsivad ERGO kindlustus ja Postimees silmapaistvat ennetustegu ehk tublisid tegijaid, üksikisikuid ja organisatsioone, kes on teinud midagi ennetavat selle nimel, et meil kõigil oleks turvalisem elada. Eelmisel aastal võitis samal konkursil peaauhinna puhta toidu eest võitlev sotsiaalmeedia kanal Fuudish.

ERGO juhi Marek Ratniku sõnul on kindlustuse igapäevatöös märkimisväärselt palju juhtumeid, kus ennetustöö oleks võinud mõne õnnetuse ära hoida või lausa elu päästa.

«Kindlustusäris on lisaks kahjude hüvitamisele olulisel kohal ka kahjude vältimine ehk tulemuslik ennetustöö,» lisas Ratnik. «Detsember, mis on tuntud kui heategevuskuu, on hea aeg vaadata tagasi möödunud aastale ja tunnustada inimesi, kes on andnud oma panuse sellesse, et meist keegi ei peaks tegelema tagajärgedega.»

Aasta Ennetusteo konkursile oodatakse kõiki tegevusi ja uuendusi, mis aitavad lahendada ühiskonnaelu probleeme, näiteks hoida keskkonda, parandada laste tervist ja haridust või vähendada liikluskahjusid. Tegemist võib olla tuntud inimese või organisatsiooniga, aga ka kellegagi, kes varasemalt avalikkusele tuntud ei ole, kuid kelle ennetustegu aitab kaasa tuua muutust paremuse poole.

Kandideerimiseks kirjuta, kes ja mida tegi, miks see oluline on ning saada info ennetus@ergo.ee.

Kümme parimat ennetustegu avaldatakse perioodil 09. jaanuar kuni 12. veebruar Postimehes. Rahvahääletuse tulemusel selgitatakse välja võitja ehk kõige silmapaistvam ennetustegu, keda premeeritakse 3000-eurose auhinnarahaga.

Rohkem infot kandideerimise ja kampaania kohta leiab Postimehe veebist ja aadressilt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles