Jõulukink ei pea olema kallis vaid rõõmutoov

Magaziin
Copy
Foto: Shutterstock

Jõulupühad on imelised! See on aeg kui saad olla koos sulle kallite inimestega ning rõõmustada koos lihtsate asjade üle. Kingitusedki ei pea alati olema kallid, ikka igaühele midagi, mis tema hinge ja meelt soojendab. Loeb ühiselt koosveedetud aeg, mida rikastavad hästi mõned näited soovitatud tegevustest.

Mänguauto

Foto: MAGAZIIN

Mitte miski ei pane väikese poisi silmi rohkem särama kui üks äge mänguauto. Näiteks Auto RC Mercedes Benz G63 Rastar 24 kordne vähendatud kaugjuhitav (2,4 GHz, 2 x AA patareidega) mudelauto. Auto töötab 3 x AA patareidega.

Mängude komplekt deluxe

Foto: MAGAZIIN

Lauamängud on lastele arendavad ja täiskasvanutele head mõnusaks ajaviiteks. Et 188 osalise mängude komplekti deluxe valikus on lausa kümme erinevat mängu, saab terve pere koos mängulusti nautida. Seltskonnamängud on pakendatud ilusasse puidust kasti.

Maali numbri järgi

Foto: MAGAZIIN

Kui maalimisoskus päris selge veel ei ole, ei pea sellepärast maalimisest loobuma. Maali numbri järgi komplektis on 40 x 50 cm lõuendile pilt numbritega ette märgitud ja maalides komplekti kuuluvate akrüülvärvide ja pintslitega nende numbrite järgi, valmib peagi imeilus pilt. Kõik oskavad maalida!

Kosmeetikakott Ivana Helsinki

Foto: MAGAZIIN

Ühelgi naisel ei ole mitte kunagi kosmeetikat liiga palju. Et see kõik oleks võimalik mugavalt kaasa võtta, rõõmustab iga naine polüestrist kosmeetikakoti Ivana Helsinki üle. Koti mõõdud on 20 x 9 x 11 cm.

Kuumaõhufritüür Kyvol

Foto: MAGAZIIN

Tõsi, toitu saaks ka lõkkel valmistada, aga et kokkamine oleks mugav, on Kuumaõhufritüür Kyvol unelmate kingitus igale perenaisele. Eelküpsetuse funktsiooniga fritüüri eemaldatavad osad on nõudepesumasinas pestavad ja toidu valmimist on hea jälgida, sest vaateaken on mugava asetusega. Korviosa on keraamilise kattega FDA alumiiniumist. Fritüüri mahutavus on 5,5 liitrit, võimsus 1350 W ja mõõdud 28,4 x 37,1 x 33,7 cm.

Veekeetja Morphy Richards

Foto: MAGAZIIN

Köögitarbed ei pea mitte ainult praktilised olema vaid ka ilusa disainiga. Ja seda Veekeetja Morphy Richards tõesti on, tänu millele sobib see kaunistama igat kööki. 1,5 liitrise mahutavausega keetja võimsus on 2200 W ja 360° alus koos kaablipesaga.

Abilaud Gusta

Foto: MAGAZIIN

Lõppude lõpuks võib pühade puhul ka ise-ennast hellitada ja rõõmustada ning soetada oma elutuppa seni sealt puudunud musta värvi abilaud Gusta. Seda enam, et eset saab kasutada laua või kandikuna ja laua sisemuses on ka panipaik. Laua kõrgus on 40 cm ja läbimõõt 45 cm.

Soolakivilamp Living

Foto: MAGAZIIN

Üks väike, 15 cm kõrgusega, ja sooja valgust andev soolakivilamp Living võiks olla iga kodu kaunistuseks. Juhtme pikkus 120 cm, max 15 W, pirn on kaasas, E14, 220~240V.

Jalgade soojenduskott Viva

Foto: MAGAZIIN

Viimati kui kohtusite, rääkis su sõber oma seikluslikust ja meeliülendavast metsamatkast. Aga et lumi oli olnud sügav, said tal jalad märjaks ja pärast oli tükk aega „külm kontides“. Et järgmine kord see nii ei korduks, kingi talle jalgade soojenduskott Viva – juba mõne minutiga hakkab soe ja mõnus. Koti mõõdud on 36 x 28 x 5 cm, komplekti kuulub ka 1,6 liitrine kuumaveepudel.

Meeste tualettvesi Umbro Action

Foto: MAGAZIIN

Kui sa tahad, et sinu kaaslane just nii meeldivalt ja seksikalt lõhnaks, siis kingi talle tualettvesi Umbro Action, maht 100 ml.

Copy
Tagasi üles