Lux Express toob pühade ajaks liinile lisabussid

Postimees
Copy
Lux Expressi masinad Masina tänaval.
Lux Expressi masinad Masina tänaval. Foto: Taavi Sepp

Lux Express teeb jõulude ja aastavahetuse perioodil kuni paarkümmend lisareisi teenindades populaarseimaid väljumisaegasid mitme bussiga. Samuti on planeeritud sõidugraafikutes mitmeid muudatusi, mis võimaldavad pakkuda lisaväljumisi just suurema nõudlusega päevadele. Nii toimuvadki mõned 25. detsembriks planeeritud reisid hoopis 26. detsembril.

Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos ütles, et paarkümmend lisareisi tehakse eelkõige Tallinn-Tartu ja Tallinn-Pärnu liinidel, kuna nendel liinidel on varasemate aastate statistikale tuginedes sõidunõudluse kasv pühade ajal kõige suurem. «Plaanime lisareiside teenindamiseks kaasata lisaks meie tavapärasele bussipargile ka meie tellimusveo ettevõtte Lux Charteri busse suunates seeläbi kõige suurema nõudlusega väljumisaegadel liinile mitu bussi. Kasutame kogu tehnikat, mis meil Eesti inimeste pühadeaegsete sõitude toimumiseks on võimalik liinile panna.» lisas ta. Roos rõhutas, et bussipiletid tuleb pühadeks ette osta varakult, kuid lisas, et kui soovitud Tallinn-Pärnu või Tallinn-Tartu liini väljumisele on piletid juba otsa saanud, siis kindlasti tasub silma peal hoida luxexpress.eu lehel, et osta pilet võimalikule lisabussile.

Allpool olevas tabelis on ära toodud pühadeaegsed muudatused. Kõik tabelis nimetamata reisid toimuvad oma tavapärase graafiku järgi. Tabelis ei kajastu võimalikud lisareisid, kus sõiduplaani järgset tavapärast väljumisaega teenindab kaks bussi – nende kohta ilmub info jooksvalt luxexpress.eu lehele ja Tpiletisse.

Foto: Lux Express
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles