Pronksi tänaval taasavatakse liiklusele üks sõidurada

Postimees
Copy
Pronksi tänava remont.
Pronksi tänava remont. Foto: Eero Vabamägi

Teisipäeva õhtul taasavatakse Tallinnas rekonstrueeritaval Pronksi tänaval liiklusele üks sõidurada Narva maantee ja Gonsiori tänava vahelises lõigus, sõidusuunaga Narva maanteelt Tartu maantee poole. 

Pronksi tänava Gonsiori tänava ja Tartu maantee vahelises lõigus on liiklusele jätkuvalt avatud mõlemas suunas üks sõidurada.

«Nimetatud lõik oli liiklusele suletud kahe nädala jooksul, et ehitaja saaks läbi viia suuremahulisi töid kommunikatsioonide rajamiseks Narva maantee ja Pronksi tänava piirkonnas. Vaatamata rasketele ilmastikuoludele on töövõtja püsinud graafikus ja nüüd saab taasavatud üks sõidurada, mis kindlasti toob liiklusesse leevendust eriti tipptundidel. Siiski palun liiklejatelt mõistvat suhtumist ning ajutise liikluskorralduse tähelepanelikku järgimist,» ütles abilinnapea Vladimir Svet (KE).

Pronksi ja Jõe tänava rekonstrueerimine on linna teatel üks mahukamaid objekte, mida tänavu ette on võetud. Tööde käigus uuendatakse tänavaruumi, lisatakse haljastust ning pannakse rõhku jalakäijate ja ratturite liiklusohutusele. Ühtlasi läheb uuendamisele kogu Pronksi tänava maa-alune osa, kus vahetatakse välja kõik vee-, gaasi- ja elektri- ning kanalisatsioonisüsteemid.

Rekonstrueerimistööd algasid oktoobris ja kestavad umbes aasta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles