Iljuštšenko: olen väga pettunud

Peep Pahv
, Istanbul
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšeko
Anna Iljuštšeko Foto: EKJL/mumm.ee

Kergejõustiku sise-MMil kõrgushüppes enda kohta tagasihoidliku 1.88ga 12. kohaga leppinud Anna Iljuštšenko ilmus ajakirjanike ette nukral ilmel. «Olen väga pettunud!» tunnistas ta.

Tänavu 1.93 ületanud Iljuštšenko sai kolmest esimesest kõrgusest jagu avakatsetega, ent 1.92 kõrgusele asetatud latt tuli kolm korda alla.

«Tegelikult ei teinud ma ühtegi korralikku hüpet, hoojooksul hakkasin sammu venitama,» rääkis Iljuštšenko. «See probleem tekkis juba viimastel treeningutel. Teadsin, et venitan, kuid ei osanud midagi teha, et sammu lühemaks muuta. Sellise hoojooksuga ei saanud õieti tõugata.»

Eesti rekordinaine tunnistas, et sisevõistlused pole talle kunagi hästi sobinud. «Kõiksugu segavaid asju on siin nii palju,» nentis ta. «Täna oli päris paljudel tugevatel naistel probleeme.»

Kõigest kuus naist suutsid ületada kvalifikatsiooni normi 1.95, lõppvõistlusele viis ka 1.92 esimesel katsel alistamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles