Kahe kuuga laekus Tallinna linnakassasse 73,2 miljonit eurot

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Käesoleva aasta esimese kahe kuuga laekus Tallinna linnakassasse kokku 73,2 miljonit eurot, mis moodustab ilma finantseerimistegevuseta 16 protsenti aastaks planeeritud laekumistest.

Maksutulu laekus kahe kuuga 45,2 miljonit eurot ehk 17 protsenti aastaks kavandatust, sellest moodustas üksikisiku tulumaks 39 miljonit eurot ehk 16,8 protsenti aastaplaanist ning kohalikud maksud kuus miljonit eurot ehk 63,5 protsenti aastaks planeeritust.

Linnaasutuste majandustegevusest laekus kahe kuuga 11,8 miljonit eurot ehk 17,2 protsnti aastaks kavandatust.

Muid tulusid jõudis aasta esimese kahe kuuga linnakassasse 0,5 miljonit eurot, moodustades 22 protsenti aastaks kavandatust. Toetusi riigilt ja välisrahastuse andjatelt laekus kokku 14,3 miljonit eurot, mis moodustab 13,5 protsenti aasta rahakäibe plaanist.

Linna investeerimistegevusest laekus kahe kuuga 1,1 miljonit eurot ehk kaheksa protsenti aastaks planeeritust, sealhulgas põhivara müügist üks miljon eurot ehk 29,5 protsenti aastaplaanist. Suuremad laekumised investeerimistegevusest on kavandatud aasta teise poolde.

Väljamakseid tegi linn kahe kuuga kokku 75,1 miljonit eurot, mis moodustab 15,7 protsenti aastaplaanist. Väljamakseid haldustegevuseks tehti kokku 70,5 miljonit eurot, mis moodustab 17,3 protsenti aastaks kavandatust. Väljamakseid investeerimistegevuseks oli 4,5 miljonit eurot ehk 7,8 protsenti aastaks kavandatust ning finantseerimistegevuse väljamaksetena tasuti võetud laenude ja kapitalirendi põhiosamakseid kokku 169 000 eurot.

Tallinna vabade rahaliste vahendite jäägiks kujunes veebruarikuu lõpu seisuga 31 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles