Kes on maailma kuulsamad koristusteenuste pakkujad?

SPS Grupp OÜ
Copy
Foto: Shutterstock

Tõenäoliselt arvavad paljud, et professionaalsed koristusteenused on igav, alandav, ebainspireeriv, üksluine ja kahtlemata põnevusevaba. Me võime tõestada, et te eksite.

Kas olete kunagi uurinud, kui paljude populaarsete tegelaste jaoks on koristusteenused muutunud kinnisideeks ja nad on selle poolest kuulsad? JLO sai sellega hakkama, Roselyn Sanchez sai samuti hakkama ja isegi jumal oli kunagi koristaja (lugege lihtsalt edasi), rääkimata kõigi aegade ühest jumaldatuimast Disney printsessist. Päriselus võivad sellised peategelased olla elupäästjad, kui käes on koristustööde või muude tülikate toimetuste aeg. See on üks peamisi põhjusi, miks oleme koostanud selle nimekirja nii erinevatest, kuid võrdselt väärtuslikest tegelastest, ilma kelleta poleks koristusteenused nii lõbusad.

Monica Geller, “Sõbrad”

Me suundume tagasi 90ndatesse, sest missugune oleks see koristamisega seotud nimekiri, kui Monica Geller sellest välja jääks?! Sõprade viimane osa oli eetris rohkem kui kümme aastat tagasi, kuid seda imelist jõuku on võimatu unustada. Lõppude lõpuks oli see sari hiljem paljude telesaadete inspiratsiooniallikaks, mõjutas nii moodi, soenguid kui ka meie elu, kuigi keegi ei mõistnud, kuidas see jäljendamatu sõpruskond sai endale lubada elada ühes maailma kõige kallimas linnas, ilma et neil oleks stabiilset töökohta või elukutset…

Tuletame meelde mõningaid Monica Gelleri parimaid hetki, sest kui tahame puhtust täpselt hinnata, peaks see käima järgmiselt: puhas – puhtam – kõige puhtam – Monica puhas.

Mr Muscle bränding

Kui veetsite 90ndate alguses palju aega teleri ees, pole mingit võimalust, et olete Mr Muscle’i reklaamidest ilma jäänud. Kes võiks unustada selle kõhna ja nõrga välimusega mehe valgetes sokkides ja bokserites, et värviga kokku sobitada. Tema on see, kes õpetas meile, et puhastamise puhul ei ole kõhulihased tähtsad – lõppude lõpuks on kõige jaoks olemas Mr Muscle. Ja kuigi bränd kasutab tänapäeval multifilmilihaste superkangelast oma firmareklaamides, ei unustata närust kutti kunagi.

Nautige originaali nende kahe videoga, mis on pärit otse möödunud aastatuhandest.

Mr Clean bränding

Kuna oleme teema avanud telereklaamidega, tuletagem meelde veel üht – alati naeratavat Mr Cleani. Selle Arnold Schwarzeneggeri sarnase kehamassi päritoluga kiilaspäise augustatud keskealise mehe saladus on üsna küsitav. Mõned peavad teda džinniks, teised usuvad, et ta on meremees, kuid lugu, mis röövis meie südamed, on lugu kõige armsama beebiga, kes jäeti taluniku ukse taha. Poisist kasvas üles telestaar, mis on ekraanil juba aastast 1958 (tõeliselt muljetavaldav, kas pole). Seda me nimetamegi põnevaks karjääriks. Me mõtleme, miks pole stsenaariumi, mille kohaselt Mr Clean oleks tegelikult mingisugune vampiir, kuna ta pole aastakümneid päevagi vananenud…

Üks kõigi aegade äratuntavamaid koristajaid on aga tõeliselt inspireeriv eeskuju meile kõigile SPS Grupis.

Ja kui olete kunagi mõelnud, siis Mr Cleani eesnimi on Veritably (Tõesti). Ta sai selle 1962. aastal kampaania “Give Mr Clean a First Name” ajal.

On tehtud kümneid ja kümneid reklaame, mille peaosas on Mr Clean, kuid me valime ainult ühe…

Vaata siit veel lisa

Copy
Tagasi üles