Miks ma peaks maailmakuulsatele brändidele Eesti looduskosmeetikat eelistama?

D’Difference
Copy
Foto: D’Difference

3 põhjust, miks seda võiks teha on järgmised:

  • Suhtlus ja kommunikatsioon – me oleme siin, sinu kõrval, ja küsimused ning mured saavad kiiresti lahendatud,
  • Tooted on tehtud meie inimesele ja need sobivad meie kliimavööndis,
  • Kõik on kohapeal välja töötatud ja valmistatud – see tagab erilisuse ning erinevuse.

Nahahooldusmaailm on meeletult kirju. Kuna Eestis hakkasid brändid tekkima sellel ajal kui looduskosmeetika oli juba normiks saanud, siis on siinne kosmeetika igati kaasaegne ja tasemel. Tooted ei ole lisaaineid täis ning 5-7 säilitusaine asemel on 1.

Nahahooldust peaks valima nii, et enne otsustamist saad toodet proovida. See päästab pettumiste eest, mis tekivad siis kui otsustate uue kreemi valida sõbranna soovituse või tootearvustuste alusel. See ei tähenda seda, et soovitusi ei peaks kuulama, aga me oleme pidevas muutumises ja nii on ka meie nahk. Kui sinu ja sinu sõbranna nahk on siiani käitunud samamoodi, siis ühel hetkel võib see muutuda ja seetõttu on eelnev proovimine tähtis. Eesti tootja on siin samas ja e-kirja või teleonikõne kaugusel. Näiteks kõik D’DIFFERENCE küsimused saavad vastuse aadressil info@ddifference.com

Kes tunneb kõige paremini siinset muutuvat kliimat ja nelja aastaaega? Ikka meie ise. Veebruar, märts ja aprill on nahale kõige hullemad kuud. Meie tuuline kliima ja sise- ning väliskeskkonna niiskuse vahe ja temperatuuride suured kõikumised aitavad kaasa sellele, et enamikel nõrgeneb naha normaalne kaitsevõime. Nõnda tungivad argipäeva nii punetus, kiskuv tunne, karedus kui ka punnid ja vistrikud. Kõige tähtsam on taastada ja hoida naha loomulik kaitsekiht tugev. Parimad näotooted sisaldavad õiges tasakaalus niisutavaid ja toitvaid aineid. Talvisel perioodil otsige hüaluroonhappe, niatsiinamiidi (B-vitamiin), skvalaani (squalene), baasõlide ja taimevõide rikkaid tooteid. Hea valiku leiate siit.

Eesti toote puhul on hea see, et kui te vaatate INCI nimekirja, mis peab olema kirjas igal pakendil, siis see nimekiri ei ole väga pikk ja te saate 90% ainete puhul aru, millega on tegu. Seda sama ei saa kahjuks öelda paljude maailmakuulsate sarjade kohta. Need sisaldavad liiga palju tühje aineid, millest nahk kasu ei saa.

Kohalikust kosmeetikast rääkides on siin olemas laborid, tööl teadlased ja biokeemikud – D’DIFFERENCE toodete retseptid oleme ise välja töötanud. Valime välja toorained, millel on COSMOS/Ecocert sertifikaadid efektiivsustestid hästi läbitud. Jälgime hoolega, mida kreemi sisse paneme. Kõik ained kõigiga ei sobi. Osad ei lahustu, osad hakkavad kihistuma.

Kogu protsess on suur ja põnev “mängumaa” ning ükski meie kreem ei tule enne välja kui see on läbinud tarbija testi. Erinevate toodete jaoks on meil erinevad testgrupid. Grupi suurus on 20-30 inimest, kes kasutavad arenduses olevaid tooteid ja annavad oma tagasisidet. Näiteks võin tuua, et ühte kreemi tegime neli aastat, sest testgrupi poolt tuli mitu korda häid näpunäiteid toote muutmise kohta. Välja tuli ideaalne talvekreem, mis muudab ka kõige jonnakama naha siledaks ja vastupidavaks, jume ühtlaseks ning säravaks.

Kõik tooted on dermatoloogiliselt testitud. Selle testi käigus vaadatakse kas tooted põhjustavad nahale ärritusi ja kuivamist. D’DIFFERENCE tooted on alati puhtalt läbi tulnud!

Rohkem infot meie toodete kohta saab kodulehelt.

Copy
Tagasi üles