Kuidas naine orgasmini viia – seksikad sõbrapäeva kingisoovitused!

Must Panter
Copy
Foto: Must Panter

Sõbrapäeval võib kinkida lilli või ehteid, ent seksikad elamused on need, mis meid tegelikult seitsmendasse taevasse viivad. Kuidas oleks ühe veebruarikuise dopamiini laviiniga, pärast mida sinu kallim lõpetab sõpradele kurtmise, et teie voodielu on rutiinsem, kui heegeldamine? Jah, mulle igatahes küll palun üks seksikas elamus!

Kingisoovitus #1: kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

Rose vibraator viib naise orgasmini mõne minutiga. 75 protsenti naiste orgasmidest toimuvad just nimelt kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt vee põhjal valmistatud libestit panna.

Kingisoovitus #2: “ Sex Bomb” avatud stringide ja vedela vibraatori komplekt

“Sex Bomb” kinkekomplektist leiad jalgevahelt avatud stringid ja vedela vibraatori, mis kutsuvad mängima! Mehed armastavad silmadega ja seksikas pesus naine just seda pakubki. Vedel vibraator viib erutustunde kulminatsioonini ja teeb pool tööd mehe eest ära.

Kingisoovitus #3: Erootiline mäng terveks kuuks

 

Kamasutra sekspooside raamat on kõigile neile, kelle voodi menüüs on 3-5 poosi ja kallim teab neid kõiki une pealt. Aeg on rutiin lõhkuda ja vahelduseks midagi uut proovida. 30 Päeva romantilisi väljakutseid mäng toob terve kuujagu seksikat elevust. Näita oma partnerile, et armastad teda ikka samu palju kui esimesel päeval. Mängu karbis on 30 väljakutse kaardikest. Tõmmake iga päev üks kaart ja laske sellel oma päeva juhtida. Nautige koos magusaid ja romantilisi hetki.

Kingisoovitus #4: Näita mulle, et oled päriselt minu?!

 

BDSM on kõike muud kui rutiinne. Valentinikuu BDSM tootevalik on tavapärasest romantilisem, et ka need, kes veel pole julgenud proovida, saaksid innustust. Leia oma lemmik Valentinipäeva eri valikust!

Kingisoovitus #5: pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini “ Vallatu Öö”

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad hullamise ajal naise kliitorit vibratsioonidega.

“Vallatu Öö” vibreeriv peeniserõngas ja orgasikreem

Kingisoovitus #6: Partner Box 3 orgasme täis komplekt paaridele

Partner Box 3 komplektist leiad kõik vajaliku seksikate elamuste loomiseks:

  • kliitoril vibreeriva ning erektsiooni pikendava peeniserõnga;

  • paaride vibraatori, mis stimuleerib suguühte ajal naise kliitorit ja g-punkti üheaegselt

  • Kliitorit stimuleeriva püksiku vibraatori

Juhi oma sekslelusid äppist kasvõi maailma teisest otsast!

Kingisoovitus #7: Sinu ja Tema Orgasmikreem Dragon

 

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Kingisoovitus #8: kogu keha nauding Wand vibraator

 

Wand vibraatorid on kõige võimsamad stimuleerijad ja masseerijad, mis turul saadaval. Eelkõige on nad kliitori stimuleerijad, ent vabastavad pingeid ka õlgadelt ja seljalt.

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus e-poest!

Vallatuid naudinguid!

Must Panter

 
Copy
Tagasi üles