Lääne-Virumaal süttis loomalaut

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjevoolikud.
Tuletõrjevoolikud. Foto: SCANPIX

Lääne-Virumaal Vinni vallas Pajusti alevikus süttis täna öösel loomalaut, loomad päästeti.

Täna öösel kell 1.54 teatati häirekeskusele, et Lääne-Virumaal Vinni vallas Pajusti alevikus põleb loomalaut ja loomad võivad laudas sees olla, teatas Ida päästekeskus.

Sündmuskohale saadeti neli päästeautot Rakvere ja Väike-Maarja päästekomandodest, üks päästeauto Roela abikomandost, operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Päästjate sündmuskohale jõudes põles ühekordne 12x5 meetrine palkidest laudahoone lahtise leegiga, kusjuures üks katusenurk oli läbi põlenud. Laudahoone oli kokku ehitatud kivist hoonega, mida ähvardas süttimisoht.
Laudas oli üks lehm, üks siga ja mõned kanad. Pererahvas oli enne päästjate tulekut jõudnud lehma päästja, siga ja kanad toodi põlevast laudast välja päästjate poolt. Päästjad hoidsid ära tule leviku laudaga kokkuehitatud kivist hoonele.

Tulekahju lokaliseeriti kella 02.47, järelkustutustööd hetkel kestavad. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel. Inimesed vigastada ei saanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles