CatZelerator kutsub taas andekaid IT-tudengeid suvepraktikale

Copy
Foto: Wisercat

Wisercat pakub taas sel suvel tudengitele tasustatud CatZeleratori programmi, mille raames saab panna proovile IT-alased teadmised nii analüüsis, arenduses, testimises kui ka disainimises. Meeskonnas saavad kõik tudengid oma rolle vastavalt igaühe tugevustele ja soovidele vahetada mis tagab neile tervikliku IT-alase töökogemuse ja hea tiimitöö omandamise. Wisercat otsib junior full-stack arendajad ja annab neile võimaluse praktikatöös lahendada reaalseid probleeme, mis aitavad omandada just praktilisi kogemusi, mida ei pruugi saada koolipingis õppetöö ajal. Lisaks võimaldab praktika üliõpilastel töötada koos oma ala parimate spetsialistidega, mis pakub kindlasti inspiratsiooni tulevikuks.

Hea kandidaat Wisercati suvepraktikale on tiimimängija, omab soovi töötada kiirelt kasvavas Eesti tarkvaraettevõttes ning tema silma paneb särama tehnoloogiliste probleemide lahendamine. Samuti toob plusspunkte kandideerimisel praktiliste teadmiste ja kogemuste omandamise soov ja tahe panna end proovile päris tarkvara projektides. Meeskonna peale antakse ülesanne arendada valmis töötav demo, mis hiljem tuleb ka kliendile esitada. Demo loomisel on toeks ka ettevõtte tehnilised mentorid. Kogu praktika toimub mõnusas startupilikus õhkkonnas, mis annab ideaalse võimaluse panna enda oskused proovile ammutamaks uusi kogemusi. Praktika toimub nii Tallinna kui Tartu kontoris ning sobivuse korral ootab Wisercat praktikante ka ettevõttesse edaspidi tööle. Tudeng kaasatakse kohe esimesest päevast Wisercati kontoriellu ning ta saab osa võtta ettevõttesisestest üritustest ja kindlasti ka suvepäevadest.

‘’Wisercati suvepraktika toob kaasa uusi andekaid, nutikaid ja energiast pakatavaid noori kelle soov on õppida ja sukelduda tõelisse IT-maailma. Praktikandid on väga suured pealehakkajad ja meie oleme siin, et neid juhendada ning aidata areneda heaks spetsialistiks. Wisercatil on inimestest lähtuv kultuur ning me oleme piisavalt väike ettevõte -seega iga häält võetakse kindlasti kuulda.’’ - mentor Kristjan

 

Wisercat on kodumaine infotehnoloogia ettevõte, millel on laialdased kogemused tarkvaraarenduses ja IT-alastes nõustamisteenustes, kontorid asuvad nii Tallinnas kui ka Tartus. Ettevõtte missiooniks on olla pühendunud maailmatasemel innovaatilistele täislahenduste loomisele, aidates avalikul sektoril ja äridel läbi viia tähendusrikkaid muudatusi, ehitamaks üles paremini lõimunud jätkusuutlikku ühiskonda. Alates 2009. aastast on Wisercat läbi viinud rohkem kui 100 globaalset projekti, pakkudes terviklikke digilahendusi mitmekümnele kliendile nii Eestis kui ka mujal maailmas. Tiimis on kokku üle 90 spetsialisti. 2021. aastal pärjati ettevõtte gasellettevõtte tiitliga, mida kannab vaid alla 1% Eesti ettevõtetest. Rohkem infot suvepraktika ja ettevõtte kohta kohta saad lugeda siit ning juhul kui praktika Sind kõnetab, ära kaua oota - registreerimine lõppeb 9.04!

Kandideeri siin!

Copy
Tagasi üles