Uus nädal toob päikeselised päevad ja külmakraadidega ööd

BNS
Copy
Kevadilmad on jahedad.
Kevadilmad on jahedad. Foto: Urmas Luik

Lähipäevad mööduvad sajuta ning peamiselt selge taeva all, mis tähendab öiseid krõbedaid külmakraade ja päikeselisi päevi.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva selge, Ida-Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhja- ja kirdetuul 2–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 1–7 kraadi. Teisipäeva päeval on Lääne-Eestis selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm, Ida- ja Lõuna-Eestis pilvisem ning kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 3–9 m/s. Õhutemperatuur on –1 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Külma on 2–8 kraadi. Kolmapäeva päeval on selge, Kagu-Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur tõuseb +3 kuni +8, tuulele avatud rannikul nullkraadi lähedale.

Neljapäeva öösel on selge ilm. Kagu-Eestis pilvisus tiheneb kuid ilm on sajuta. Puhub ida- ja kirdetuul 1–7 m/s. Külma on 1–7, Kirde-Eestis kohati kuni 10 kümme kraadi. Neljapäeva päeval on Põhja-Eestis selge, Lõuna-Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur tõuseb +4 kuni +9, tuulele avatud rannikul nullkraadi lähedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles