Pakosta auto kallal vandaalitsenu pääses puhta nahaga

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Liisa-Ly Pakosta koduõuele murti sisse ja vandaalitseti auto kallal.
Liisa-Ly Pakosta koduõuele murti sisse ja vandaalitseti auto kallal. Foto: Liisa-Ly Pakosta ühismeediakonto

Äsja riigikogu liikmena tööd alustanud Liisa-Ly Pakosta auto kallal märtsi keskel vandaalitsenud isik jäi politseile kättesaamatuks.

Põhja prefektuuri Lääne-Harju jaoskonna menetlustalituse juht Raigo Prants ütles Postimehele, et menetlus, mis käsitles vara kahjustamist ja omavolilist sissetungi territooriumile, lõpetati vandaalitsejat tabamata. «Tegime kõik toimingud, mis oli võimalik teha – vaatasime üle ümbruskonna kaamerad, suhtlesime naabritega ja kogusime sündmuskohalt tõendeid. Paraku teo toimepanijat ei õnnestunud tuvastada ja lõpetasime menetluse,» märkis ta.

Pakosta jagas 16. märtsil ühismeedias, et tema koduõuele murti sisse ning vandaalitseti auto kallal, muu hulgas rebiti sõidukil olnud kampaaniakleepsult ära poliitiku pead kujutanud osa. See ei olnud aga esimene kord, kui Pakosta auto kallale kiputi: veebruaris oli samuti sõidukilt reklaam osaliselt maha tõmmatud.

Valimiskampaaniast veel reklaamkleepsudega kaunistatud autole oli ühele küljele ja kapotile suurelt kritseldatud «TSENSOR», teisel küljel asunud poliitiku kleepsult oli ära tiritud pead kujutanud osa.

Liisa-Ly Pakosta koduõuele murti sisse ja vandaalitseti auto kallal.
Liisa-Ly Pakosta koduõuele murti sisse ja vandaalitseti auto kallal. Foto: Liisa-Ly Pakosta ühismeediakonto

«Aga sina, kes sa murdsid mu koduaia väravast sisse ja rikkusid ära mu sügaval tagahoovis seisnud auto, oled piinlikult arg. Olnuks sul julgust, kutsunuks sa mind olulisel teemal kasvõi avalikult väitlema. Sina, kes sa tõmbasid mul veidi varem ka pea otsast, tea, et see ei hirmuta mind, vaid annab inimeste õiguste eest seismiseks hoopis väga palju jõudu juurde. Aga minu pere ja kodu jäta rahule,» märkis poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles