Naistelemmik Marat Safin abiellub Vene modelliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marat Safin oma kallima Anna Druzjakaga.
Marat Safin oma kallima Anna Druzjakaga. Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket, südametemurdja Marat Safin teatas kunagi ühes intervjuus, et üks tähtsamaid reegleid tema elus on see, et kunagi ei tohi seksida oma eksiga. Nüüd aga avaldas 32-aastane naistemees, et abiellub oma kunagise kallima, Vene modelli Anna Druzjakaga.

Safin ja Druzjaka kurameerisid aastatel 2007-2009, kuid siis armus Safin Venemaa popstaari Anastassia Ossipovasse. Kui Ossipova nende suhte lõpetas, naasis Safin Druzjaka juurde ning tunnistas, et lahkuminek oli vale.

Nüüd otsustas paar abielluda ja pulmad peetakse suvel kahes staadiumis – esmalt vannutakse truudust Moskvas ning seejärel peetakse maha võimas pulmapidu New Yorgis, kuna seal elab suurem osa nende sõpradest.

«Anna on ilus tüdruk, kes sobib Maratile. Ta on vaikne ja rahulik, väga tark naine ning tõeliselt armastab teda,» kiitis Dinara Safina oma vanema venna valiku heaks.

Safin lõpetas oma sportlaskarjääri 2009. aasta novembris ning seejärel otsustas ta poliitikasse siirduda, tänavu valiti ta Venemaa riigiduumasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles