Boroditš: juhatuse otsus pole kasulik erakonnale ega opositsioonile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Boroditš
Deniss Boroditš Foto: Sergei Trofimov/Den za Dnjom

Keskerakonna juhatuse liige Deniss Boroditš, kes hääletas eile Kalle Laaneti erakonnast väljaheitmise vastu, ütles, et juhatuse otsus pole kasulik Keskerakonnale ega ka kogu opositsioonile.

Boroditši sõnul oli juhatuse eilne otsus üllatav, sest samas küsimuses oli varem otsuse langetanud Keskerakonna fraktsioon, kus otsustati, et väljaviskamist ei toetata ning kuigi fraktsiooni liikmeid on juhatuse 16 liikmest 11, tehti eile varasemale fraktsiooni tahtele vastupidine otsus, vahendab ERR Uudised.

Boroditši hinnangul polnud Keskerakonna juhatuse eilne otsus kasulik ei Keskerakonnale ega ka kogu opositsioonile ning ta lisas, et viimastel kuudel toimunud opositiooni reitingute tõus näitab, et rahvas on hakanud nägema opositsioonis alternatiivi valitsusele.

«Sellel hetkel hakata lõhkuma ühte suuremat fraktsiooni riigikogus ei ole minu meelest kooskõlas ei selle erakonna huvidega ega rahva huvidega, sest rahvas päeva lõpuks vaatab, et ega need erakonnad ei ole siis alternatiiviks valitsuses olevatele erakondadele,» rääkis Boroditš.

Keskerakonna juhatuse liige Ain Seppik, kes teatas täna erakonnast lahkumisest, ütles «Aktuaalsele kaamerale», et kuulates eile Keskerakonna juhatuses Edgar Savisaare kõnet, jäi talle mulje nagu sooviks Savisaar enamiku teda kritiseerinud või talle võimu jagamisel ohtlikuks muutunud parteikaaslaste lahkumist ning järgmine väljavisatu võib olla Rainer Vakra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles