Video: Baruto sai neljanda kaotuse ja lootused tõusta yokozunaks kustusid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto
Baruto Foto: SCANPIX

Baruto sai Osakas toimuval sumo suurturniiril Haru-basho neljanda kaotuse ning seega pole tal võimalik enam käimasoleva turniiri järel yokozuna'ks tõusta.

Kõige tagasihoidlikumate nõudmiste puhul oleks Barutole piisanud yokozuna'ks tõusmiseks käimasoleval turniiril teisest kohast ja kaheteistkümnest võidust, kuid neid nõudmisi pole enam võimalik täita.

Baruto jäi täna tehnikaga yorikiri alla ozeki Kisenosatole. Barutol on nüüd kirjas kümme võitu ja neli kaotust. Kisenosato on samal ajal teeninud üheksa võitu ja saanud viis kaotust.

Homme läheb Baruto vastamisi yokozuna Hakuhoga. Seni on eestlane Hakuhoga kohtunud 23 korda ja Baruto on nendest matšidest võitnud kolm.

Täna alistas Hakuho tehnikaga hatakikomi ozeki Harumafuji. Hakuhol on käimasoleval turniiril kirjas 12 võitu ja kaks kaotust.

Turniirivõidu suunas liigub jätkuvalt Kakuryu, kes täna alistas tehnikaga shitatenage ozeki Kotooshu. Kakuryul on nüüd tabelis 13 võitu ja vaid üks kaotus.

Vaata Baruto tänast matši.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles