Kivimägi ei arva Viisitammest midagi

Kalev Vilgats
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavanem Toomas Kivimägi.
Pärnu maavanem Toomas Kivimägi. Foto: Urmas Luik

Pärnu maavanem Toomas Kivimägi ütles Kesknädala artikli kommentaariks, et selle kirjatüki kirjutaja on ise vaadanud peeglisse, eriti mis puudutab närvilisust. ”Just Keskerakond on muutumas iga päevaga üha närvilisemaks ja nad on ilmselt mures, kas ma kandideerin järgmistel kohalikel valimistel või mitte,“ ütles Kivimägi.


”Ise olen ma äärmiselt rahulik ega ole langetanud ühtki otsust, kas kandideerida või ei. Kandideerimine kohalikel valimistel ei ole mulle kaugeltki ainus väljakutse. Veelgi enam pole mulle väljakutse kandideerida eesmärgiga saada volikogu esimeheks.



Ma ei ole langetanud ühtki siduvat otsust ühtegi erakonda astumiseks või kellegi nimekirjas kandideerimiseks, siin Keskerakond selgelt eksitab lugejaid.



Päevselge on, et ma ei kavatse jätkata Pärnu maavanemana pärast 2010. aasta märtsi, kui täitub ametiaja viis aastat,“ välistas Kivimägi samas ametis jätkamise.



”Mis puudutab Raeküla kohtuvaidlust, siis esimeses kohtuastmes kaotasime, kuid aega on otsustada esmaspäevani, kas lähme ringkonnakohtusse, sest tegemist on keerulise asjaga.



Audrus aga pole seal erastatud ühtki maatükki valla südames, protsess oli käima lükatud ja taotlused esitatud, kuid minu roll puudus seal täielikult.



Ma olen ise tõsise dilemma ees, sest pole siiani langetanud otsust, kas tahan Audru vallas maad osta või loobun. Iga päevaga on kahtlused suuremad, sest selge on, et maksan maa eest üle praeguse turuhinna, lähtudes otsusest, mille volikogu on teinud. Kui tegin avalduse, on vallal võib-olla põhjendatud ootus, et need 288 000 krooni ikkagi vallakassasse maksan. Langetan otsuse kuu-poolteise jooksul, ebamäärasus ei meeldi mullegi,“ rääkis Kivimägi.



Maavanema suhtumises Pärnu linnapeasse pole midagi muutunud: ”See oleks väga erandlik juhus, kui ma nõustuksin koos Pärnu linnapea Mart Viisitammega mõnda linti läbi lõikama. Ma ei pea väga sobivaks poseerida koos inimesega, kellest ma midagi ei arva.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles