Klavan ja AZ alistasid Euroopa liigas Valencia

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (punases)
Ragnar Klavan (punases) Foto: SCANPIX

Täna õhtul toimunud jalgpalli Euroopa liiga veerandfinaalis alistas Ragnar Klavani koduklubi AZ Alkmaar koduväljakul 2:1 Hispaania suurklubi Valenciaga.

Ragnar Klavan kuuluas Alkmaari algkoosseisu.

AZ Alkmaar - Valencia 2:1

Kohtumise avavärav sündis esimese poolaja lõpus, kui 45. minutil oli täpne Alkmaari mängija Brett Holman. 51. minutil lõi värava ka Valencia, kui täpne oli Mehmet Topal. Maarten Martens viis aga 79. minutil Alkmaari taas juhtima. Rohekm väravaid ei löödud ja Alkmaar teenis 2:1 võidu.

Teised mängud:

Madridi Atletico - Hannover 2:1

Schalke - Bilbao Athletic 2:4

Lissaboni Sporting - Harkovi Metallist 2:1

Mängu eel:

«Hispaania liiga on Euroopa üks tugevaimaid ning Valencia on seal kolmandal kohal, nii et nad peavad olema head,» sõnas Alkmaari peatreener Gertjan Verbeek uefa.com-ile antud mängueelses kommentaaris.

AZ alistas eelmises ringis tugeva Udinese ning kindlasti süstis see enesekindlust. Klavan, kes viimases liigamängus kuulus Alkmaari algkoosseisu, võib tänagi põhirivistusse  mahtuda. Eelmises Euroopa liiga kohtumises sai AZ-i kaitsja Nick Viergever nimelt punase kaardi ning peab tänase kohtumise vahele jätma.

Teistes poolfinaalides kohtuvad Manchester Unitedi välja lülitanud baskide Athletic Bilbao ja Saksamaa liigas kolmandat positsiooni hoidev Schalke 04. Teise Manchesteri klubi City välja lülitanud Lissaboni Sporting võõrustab Harkovi Metallisti ning Atletico Madrid kohtub koduväljakul Hannoveri meeskonnaga.

Kõik kohtumised algavad meie aja järgi kell 22:05.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles