Eesti-Soome ühisreidil tabas politsei kaks tagaotsitavat

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Eesti ja Soome politsei ning piirivalve korraldas nädalavahetusel Tallinna vanasadamas ühisreidi, mille käigus otsiti peamiselt Skandinaaviast varastatud kraami ja piirijooksikuid, tabati kaks tagaotsitavat, kümmekond reisidokumentideta inimest ja pool tosinat joobes roolikeerajat.

Reidi käigus püüti kinni kaks tagaotsitavat, kelle isikuid ega tegusid ametnikud ei täpsusta, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

«Tegu oli Eesti kodanikega,» kinnitas Põhja prefektuuri piirivalvebüroo Tallinna kordoni juht Toomas Kaarjärv, kelle sõnul oli neil juba eelnevalt info, et sellised inimesed on laevalt tulemas.

Tallinna kordoni juht kinnitab, et reidi ei korraldatud siiski spetsiaalselt kahe tagaotsitava tabamiseks. «Pigem oli reid korraldatud selleks, et vaadata, et ei oleks varastatud kaupa tulemas Rootsi ja Soome poolelt Eestisse ja illegaalide liikumist Soome ja Rootsi poolele,» sõnas Kaarjärv.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles