Schumacher: Mercedes peab parandama oma võistluskiirust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (vasakul) koos Lewis Hamiltoni ja Jenson Buttoniga.
Michael Schumacher (vasakul) koos Lewis Hamiltoni ja Jenson Buttoniga. Foto: SCANPIX

Seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher on Mercedes GP vormel-1 masina roolis näidanud tänavu paremat minekut kui kahel eelmisel aastal, kuid siiski ootab ta veel masinalt edasiminekut.

Schumacher on seni olnud rahul masina kiirusega kvalifikatsioonides, kuid samas ootab ta edasiminekut võistlusolukorras, kirjutab Auto-Types.

«Ei ole mingit kahtlust, et oleme esimesest etapist õppinud, kuid teame millistes valdkondades peame veel edasi minema,» sõnas Schumacher. «Võime kindlasti jõuda tänavu poodiumile, kuid rajal on veel mitmeid tugevaid meeskondi. Tugeva pingutuse järel on meil võimalik jõuda tippu, kuid on selge, et peame parandama võistliskiirust.»

Viimati toimunud Malaisia GP-l saavutas Schumacher kvalifikatsioonis kolmanda koha, kuid võistluses pidi mõningate tagasilöökide järel lõpuks leppima kümnenda positsiooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles