Telenägu Anneli Lahe: „Ma tahtsin vaadata, et kas ma nädalaga saan selle seeliku luku kinni! Sain!“ Uus hitt-toode infrapunavöö vähendab kõhuümbermõõtu ning kingib saledama talje!

Nordenbeauty
Copy
Foto: Nordenbeauty

Anneli Lahe jaoks väljendub ilu enese eest hoolitsemises. “Mõtlen siinkohal elementaarset igapäevast hoolitsust. Kallid protseduurid on juba kirss tordil,” avab saatejuht oma ilupõhimõtteid.

Naiselikust ilust räägivad seekord armastatud telenäod. Reet Härmat on külas kaunil telesaatejuhil Anneli Lahel ja tema perekonnal. Üheskoos arutletakse iluteemadel ning Anneli jagab Reedale muljeid oma uue innovaatilise toote ja viimase aja lemmiku Norden Beauty infrapunavöö kohta.

Mis see täpsemalt on ning kuidas mahub see uudne toode Anneli ja tema pere ilurituaalidesse, saad vaada videost.

Infrapunavöö on osa Anneli enese eest hoolitsemise rutiinist

Anneli usub, et pole vahet kas oled noor või vana, peenike või paks, geneetiliselt kaasa antud “ilupaketiga” või mitte, oluline on olla hoolitsetud. “Kui hoolitsed enda eest, austad ka neid, kellega sul tuleb kokku puutuda ja suhelda. Mu lapsedki teavad, et puhta, kammitud ja lõhnastatud inimesega on palju etem “asju ajada”, räägib Anneli.

Ku Annelilt uurida, kuidas infrapunavöö, mida nad tütrega mõlemad vaheldumisi kasutavad, temani jõudis, ütleb Anneli, et infrapunamatid on ilumaailmas kaua levinud, aga talle tundus, et selle kasutamine võtab palju aega. „Infrapunavöö tulemisel sain aru, et „ahhaa“ – saan seda kasutades ju mitu asja kombineerida. Arvutis olla, raamatut lugeda jne. Otsustasin proovida.“

Infrapunavöö toimib sarnasel põhimõttel, kui Norden Beauty hitt infrapunamatt. Ainus erinevus ongi tegelikult selles, et vöö on disainitud tegelema spetsiifiliste piirkondadega. Nimelt vööpiirkond ja selg. Infrapunavalgus soojendab kõhu ja sangapiirkonna rasvarakke, mis kuumuse mõjul lagunevad. Kehast väljuvad üleliigne vesi ja toksiinid ning ka ümbermõõt väheneb.

Foto: Nordenbeauty

Ka Anneli keskkooliealine tütar kasutab infrapunavööd. Kodus käib kiire rebimine, et kes vöö esimesena ümber saab. Anneli mainib muiates, et õhtul töölt koju jõudes uurib esimese asjana, et kus või kelle seljas vöö on. Ka tema poeg kasutab infrapunavööd, kuigi telenägu imestab, miks küll ta pikk ja peenike poeg vööd nii väga armastab, aga tema sõnul aitab vöö peale jalgpallitrenni ka lihaseid lõõgastada. Tõepoolest, kui taljepiirkonnal on vöö ideaalne ümbermöödu vähendamiseks, siis vööd teistpidi keerates saab seda kasutada nii alaseljal kui ka turjal. Tegemist on tõhusa viisiga lihaseid lõõgastada, samuti võidelda istuvast tööst tingitud seljavaludega.

Foto: Nordenbeauty

Sile ja sale tänu infrapunale

Vööd oli vaja, tunnistab Anneli. „Ostsin ühe seeliku ja see jäi natukene ülevalt kitsaks. Ja ma mõtlesin, et vaatan, kas nädalaga saan selle seeliku luku kinni. Sain!“

Foto: Nordenbeauty

Nii Anneli kui ka ta noorim tütar tegid mõlemad 2-nädalase kuuri ja peale seda on vööd kasutanud kord-kaks nädalas. Anneli kinnitab, et juba nädalaga nägi tema silmaga nähtavaid tulemusi ning enese vööümbermöödu vähenemist.

Anneli julgeb toodet ka sõbrannale soovitada. „Kindlasti, ja kui on vaja mingi riietusese selga saada, siis kindlasti soovitan seda vööd. Meil vanem tütar ka ootab, millal meil kuur läbi saab, aga kas see üldse kunagi enam läbi saabki?

Nüüd võtsin lisaks kasutusele ka infrapunamati ja see aitab mind siis, kui vaja saada pärast kas pikale veninud õhtut või pingelist tööpäeva jääkained liikuma.”

Anneli jagab, et kui ta ilusaateid tehes midagi kõrva taha on pannud, siis seda, et parimad ilutagajad on uni, hea tuju ja särvad silmad ning sinna peale annab teha juba nii mõndagi.

Oleme temaga nõus. Infrapunateraapial on teadaolevalt tõesti lõõgastav ja mõnus mõju ning kui mõte Norden Beauty infrapunavööst pani ka sinu silmad särama, soovitame tootega lähemalt tutvuda aadressil www.nordenbeauty.ee

Pakkumine: Sooduskoodiga “ELU24” saad ka -25% soodustust!

www.nordenbeauty.ee

Copy
Tagasi üles