Jersey saarel elanud poolakas tunnistas üles kuue inimese tapmise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Poola päritolu mees tunnistas esmaspäeval üles kuue inimese tapmise Prantsusmaa ranniku lähedal Jersey saarel, ohvrite seas olid ka tema naine ja kaks last, teatasid esmaspäeval kohalikud kohtuametnikud.

Süüdistuse kohaselt tappis 31-aastane Damian Rzeszowski oma 30-aastase naise Izabela, viieaastase tütre Kinga ja kaheaastase poja Kacperi eelmise aasta 14. augustil.

Mees tunnistas ühtlasi, et tappis naise isa 56-aastase Marek Garstka, naise sõbranna 34-aastase Marta Dominika De La Haye ja viimase viieaastase tütre Julia Francesi.

Kõik kuus tapmist sooritati Jersey pealinnas Saint Helieris asuvas korteris, kus Rzeszowski koos perega elas. Lahkamisel selgus, et kõik ohvrid tapeti noahoopidega.

Prantsusmaa rannikust umbes 22 kilomeetri kaugusel asuval Jerseyl sooritatakse raskeid kuritegusid haruharva ja metsik veretöö oli 90 000 inimesest koosnevale saarekogukonnale kohutav šokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles