Air Maintenance Estonia juhiks saab David Williams

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Air Maintenance Estonia AS (AME) uueks juhatuse esimeheks saab David Williams. Senine juhatuse esimees Lars-Olof Bolinder jätkab AME nõukogu liikmena.

David Williamsil on üle 38-aastane kogemus lennukite hoolduses, ta on olnud juhtivatel ametikohtadel firmades SAS Technical Services (Skandinaavia), Emirates ja viimati maailma juhtivas iseseisvas lennukihooldusfirmas Abu Dhabi Aircraft Technologies (Araabia Ühendemiraadid), teatas ettevõte.
«Ootan huviga töötamist Air Maintenance Estonias ajal, mil toimuvad olulised arengud nii firmas kui Tallinna Lennujaamas. Seoses uue angaari ehitamisega Tallinna Lennujaama territooriumil saame suurepärase võimaluse arendada AME juhtivaks lennukihoolduse pakkujaks Põhja-Euroopas,» ütles AME Williams.

Firmal saab olema kokku kolm peamist baashoolduse liini ja kaks lisaliini kergemateks hooldusteks ning moderniseerimistöödeks.

Uus angaar, mis kolmekordistab AME tootmismahu, valmib augustiks.

Lisaks Boeingutele on AME võimeline uues angaaris teenindama ka Airbus 320 perekonna lennukeid. AME sihtturuks on operaatorid, kes tegutsevad kuni kahe lennutunni kaugusel Tallinna Lennujaamast: lisaks Balti ja Põhjamaade turgudele hõlmab AME Põhja-Euroopa, Inglismaa ning suure osa Kesk-Euroopa ja Lääne-Venemaa turgudest.

Air Maintenance Estonia kuulub Eesti ja Baltikumi juhtivale erakapitali firmale BaltCap, kes omandas ettevõtte 2010. aastal SASilt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles