Reporter.ee: õpetaja küttis kasvatamatul pätipoisil kere kuumaks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader õpilase filmitud videost
Kaader õpilase filmitud videost Foto: Reporter.ee

Kooli koridori õunu täis loopinud koolipoiss sai tööõpetuse õpetaja käest sugeda.

«See oli vahetunni ajal, kui ma kuulsin ukse taga kolinat. Läksin vaatama ja koridor oli õunu täis loobitud. Selgus, et noormees oli need sinna loopinud,» rääkis Sulev Einmaa, vahendas Reporter.ee.

«Käskisin tal need õunad ära koristada. Noormees sellest keeldus ning hakkas õpetaja kallal ronima,» meenutas Einmaa.

Paide ühisgümnaasiumi seitsmenda B klassi poiss Rene on pärit paljulapselisest perekonnast. Õpilaste sõnul on selle perekonna lastel probleeme näiteks hügieeniga, õppeedukusega, käitumisega ja varastamisega.

Paide ühisgümnaasiumi õpilaste sõnul kästi mitmel lapsel õpetajate juuresolekul mobiiltelefonidest kustutada videod kaklusest. Ühelt õpilaselt võeti väidetavalt telefon ka ära.

«Kinnimätsimise soovi meil ei olnud. Soov oli, et avalikkuse ette jõuaks tervikpilt juhtunust,» ütles Paide ühisgümnaasiumi infojuht Toomas Tippi. «Kogu sündmus on pikk lugu.»

«Antud isik on tõesti politseile teada, et ta on ka varem politsei poolt karistada saanud erinevate õigusrikkumiste eest,» rääkis Paide jaoskonna ülemkomissar Janno Ruus.

Maakonna alaealiste komisjon tegi otsuse suunata probleemne õpilane teise kooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles