ERR.ee: ehitaja lubab Mäo möödasõidu valmis saada enne tähtaega

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Tartu-Tallinna maanteel.
Teetööd Tartu-Tallinna maanteel. Foto: Ove Maidla

Ehitaja lubab Tallinna-Tartu maantee Mäo möödasõidu valmis saada enne tähtaega, suuremaid liiklustakistusi on ette näha suvel, kuid juba selle aasta lõpul saab liigelda mööda uut trassi, teatas

ERR Uudised

.

«Raha ära võetud meilt ei ole, küll on veel otsustamisel, kas riigi raha võidakse asendada välisvahenditega,» selgitas maanteeameti peadirektori asetäitja Märt Puust «Aktuaalsele kaamerale», et eelarvekärped tee-ehitust takistama ei hakka.

Mulluse hanke tulemusel maksab Mäo möödasõidu projekteerimine ja ehitamine 475 miljonit krooni. «Konkurents oli tookord väga tihe ja see hind oli tolle korra kohta suhteliselt madal. Hea, et nüüd on hinnad natuke langenud ja me saame ka ise kergendatult hingata, et ei teki tõenäoliselt ka nii palju kvaliteediprobleeme või ettevõtja kiusatust kuskilt kokku hoida,» lisas Puust.

Möödasõidu rajamiseks võõrandati 43 kinnistut, neist 15 protsenti läksid sundvõõrandamisele. «Ainuke asi, et praegu käib väike kohtuvaidlus hinna üle, sundvõõrandamise hinna üle, aga see ei takista töid,» kinnitas Puust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles