Täna algavad Tartus tudengite kevadpäevad

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud.

Täna saab avapaugu Tartu tudengite kevadine vaimupuhkusfestival Tartu Kevadpäevad 2012, mille käigus toimub ligi 140 erinevat meelelahutus-, kultuuri- ja spordiüritust enne kevadist eksamiperioodi.

«Sellekevadine festival on meil juubelihõnguline, nimelt tähistab suursündmus Öölaulupidu 10. sünnipäeva, millega seoses taaselustame vana sildade kontserdi traditsiooni. Lisaks täitub Tartu Kevadpäevade peakorraldajal, Ülikooli Kultuuriklubil 25. tegutsemisaasta,» ütles projektijuht Kaisa Lutter.

Lutteri sõnul hoitakse festivaliga endiselt traditsioone nagu Paadiralli, lennukas Karsumm, Tudengilaul ja Öötantsupidu ning jätkuvalt hoolitsetakse ka väikeste eest, korraldades neile Laste rattatuuri. Ta lisas: «Kõige traditsioonilise juures soovime igale festivalile tuua ka midagi uut, vaimuvärskendust, näiteks sel kevadel kinnitab kanda Ööjooga.»

Tartu Kevadpäevade keskseks sõnumiks on koostöö. «Festival toimub paljude tudengite ja organisatsioonide koostöö tulemusena. Koos tehes üritame luua tugevamat sidet Tartu tudengite vahel, millest tulenevalt kutsume nautima koostööd ja ühestegemise rõõme,» ütles projektijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles