Tauno Kangro astus Keskerakonnast välja

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Kangro Tallinna vanalinnas koos linnapea Edgar Savisaarega Korstnapühkija skulptuuri avamisel.
Tauno Kangro Tallinna vanalinnas koos linnapea Edgar Savisaarega Korstnapühkija skulptuuri avamisel. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Skulptor Tauno Kangro astus Keskerakonnast välja.

«Eile või üleeile juba saatsin digiallkirjaga oma erakonnast välja astumise avalduse ära. Tänasin ja soovisin neile jõudu ja astusin välja,» ütles Kangro Postimehele.

«Tahan teha põhiliselt oma tööd. Mulle pole poliitika kunagi sobinud. Igaüks peab teadma oma asju, ma arvan, et minu puhul oli see ikkagi viga, et ma üldse sinna astusin,» rääkis Kangro. «Oma vigu tuleb tunnistada, minna oma tööga edasi ja uskuge, tööd mul jätkub.»

Ta täpsustas, et viga oli üldse end poliitikaga siduda. «Kui küsite, kas lähen kuskile teise erakonda kohe edasi, siis vastus on ei. Praegu pole mõtteis,» lausus skulptor.

Oma sõnul on ta juba mõnda aega kaalunud Keskerakonnast väljaastumist, lõplikku päästikut ei soovinud ta nimetada.

Tauno Kangro kuulus Keskerakonda alates 2006. aasta maist. Aastate jooksul on teda peetud partei «ihuskulptoriks», kellelt keskerakondlik Tallinna linnavõim on üle pealinna paigaldamiseks palju skulptuure tellinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles