Galerii: tuhatkond tsiklit avas Pärnus motohooaja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ligi tuhat tsiklimeest avas motohooaja Pärnus pilkupüüdva paraadiga.
Ligi tuhat tsiklimeest avas motohooaja Pärnus pilkupüüdva paraadiga. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal kogunes Pärnu kesklinna tuhatkond tsiklimeest, kes motohooaja läbi linna kulgenud paraadiga avatuks kuulutasid.

Linna üks peatänavaid, Rüütli uulits, mille ürituse korraldajad olid kaubelnud paraadi alguskohaks, ei tahtnud kõiki terasratsusid äragi mahutada.

Tsiklihooaja avaüritust korraldav Andres Mathiesen motoklubist Wildcards ütles, et arvestades hommikust kehva ilma, oli osalejaid uskumatult palju.

Politseiautode saatel kesklinnast Raekülla ja sealt mööda jõe paremkallast Kentuki Lõvi pubini kulgenud paraad venis kümmekonna minuti pikkuseks.

“Nii mõnusat paraadi pole varem olnudki,” arvas Mathiesen paljusid linlasi rõõmustanud üritusest. “Tahaks kiita politseid, kes aitas kogu sellel armeel turvaliselt liigelda.”

Tsiklimeeste hooaja avapidu jätkus õhtul Kentuki Lõvi pubis, kus astusid üles Pärnuga seotud kollektiivid Rääma Bluusibänd, The Sims, 3 Põrsakest ja Metssiga ning The Tuberkuloited.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles