Pärnu haigla kaalub töötajate kainuse kontrollimist

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei tabas öösel joobes kiirabiautojuhi.
Politsei tabas öösel joobes kiirabiautojuhi. Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Pärnu haigla kaalub, kas hakata kontrollima kiirabitöötajate kainust, kuna üks nende töötajatest jäi politseile purjuspäi kiirabiauto roolis vahele.

Pärnu haiglas kiirabitöötajate vahetuse alguses nende joovet ei kontrollita, kuid Pärnu haigla erakorralise meditsiiniabi teenistuse juhataja Marit Õun sõnul praeguste sündmuste valguses kaalutakse alkomeetrite kasutuselevõttu, kirjutab Õhtuleht.


Tallinna kiirabis kontrollitakse töötajaid igal hommikul. «Tallinna kiirabis on juba aastakümneid igal hommikul tervisekontroll töötajatele. Meedik vaatab kõik töötajad üle, kas on puhatud, ollakse terve, kas vererõhk on normis ega ole mingisuguseid muid häireid, mis segaks töötegemist. Inimestel on ohtlik töö ja neid tuleb hooldada ja vaadata,» ütleb Tallinna kiirabi peaarst Raul Adlas, kes kinnitas, et seesuguse ülevaatuse käigus tuleb joobnud töötaja kindlasti välja.

Pühapäeval purjuspäi kiirabi autot juhtinud mees on Pärnu haigla Kohila kiirabis tööl olnud kaks aastat ja varem polevat temaga probleeme olnud, meest on politsei varemgi liiklusrikkumiste eest karistanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles