Arvamusportaalis saab tänasest lihtsamini kommenteerida

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nendele nuppudele vajutades saab enda isiku tuvastada ja kommenteerida.
Nendele nuppudele vajutades saab enda isiku tuvastada ja kommenteerida. Foto: arvamus.postimees.ee

Kui eelmisest reedest alates võis Postimehe arvamusportaalis kommenteerida vaid Facebooki kaudu end sisse logides, siis tänasest saavad oma sõna sekka öelda ka muude populaarsemate keskkondade kasutajad.

Lisaks Facebookile saab enda isiku tuvastada näiteks Twitteri, Yahoo! ja Google’i konto abil. Viimane tähendab, et ka näiteks kõik populaarse GMaili meiliprogrammi ja suhtlusportaali Orkut kasutajad pääsevad arvamusportaali kommentaariumile ligi.

Lisaks on võimalik autentida ennast veebipäevikukeskkondade Blogger ja WordPress kaudu.

«Et Postimees hindab kvaliteetset diskussiooni, läks meie arvamusportaal eelmisel nädalal katseliselt üle Facebooki-põhisele isikutuvastusega kommenteerimisele,» rääkis Postimehe peatoimetaja asetäitja Aivar Reinap.

Tema sõnul suurendas Postimees sisselogimiskeskkondade arvu tänasest kuueni seetõttu, et võimalikult suur osa Eesti elanikest saaks ühiskondlikes aruteludes osaleda ning valik ei oleks selle vahel, kas liituda Facebookiga või jääda aruteludest kõrvale.

Kommenteerimiseks tuleb vajutada ühele kuuest logost, mis ilmuvad iga arvamusportaalis ilmuva loo lõppu sellega seotud artiklite ja märksõnade järele. Seejärel tuleb sisestada enda paroolid ja saabki enda kommentaari lisada. Kui sisselogimisega tekib tehnilisi küsimusi, saate abi aadressilt lauri.tiitus@postimees.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles