Doronin finaalseerias rohkem ei mängi?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Doronin (palliga) alustas tänast kohtumist aktiivselt ja resultatiivselt, kuid teisel poolajal ei saanud ta kaaslasi enam palju aidata.
Marek Doronin (palliga) alustas tänast kohtumist aktiivselt ja resultatiivselt, kuid teisel poolajal ei saanud ta kaaslasi enam palju aidata. Foto: Sille Annuk

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseerias avakohtumise kaotanud Tartu Ülikooli jaoks oli valus hoop meeskonna kapteni Marek Doronini taas välja löönud jalatrauma.

Poolfinaali viimase kohtumise Rapla/Piimameister Ottoga vahele jätnud Doronin alustas tänast kohtumist hästi ja tema arvele kogunes lõpuks 11 punkti, kuid teisel poolajal ta kaaslastele enam palju toeks olla ei saanud.

«Esimesel poolajal hakkas jalg taas valu tegema. Ei mäleta, et oleksin uuesti jalga väänanud, kuid kui hakkad paigalt liikuma, siis ikka annab tunda,» tõdes Doronin. «Teisel poolajal ei saanud ma seetõttu enam aktiivne olla.»

Samas arvas tartlaste juhendaja Gert Kullamäe, et halvemal juhul võivad olla Doronini mängud selles finaalseerias mängitud.

«Võib olla tuleb arvestada, et ta ei mängi enam selles seerias. Täna oli tal mängu järel jalg küll halb. Kui ta ei saa enam mängida, siis tuleb sellega leppida. Marek on meil suur jõud ja mäng käib palju ümber tema,» rääkis Kullamäe. «Oleme teda seni mängude jaoks hoidnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles