Reformierakond kinnitab täna Maripuu järeltulija

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Klaas
Urmas Klaas Foto: Peeter Langovits

Täna umbes kella 16ks avalikustab Reformierakond enda kandidaadi sotsiaalministri kohale, kelleks saab Postimees.ee andmetel Urmas Klaas.


Postimees.ee andmetel on Reformierakond selekteerinud välja ühe kandidaadi, kes esitatakse täna kell 15 algavale partei juhatuse erakorralisele koosolekule. Enne koosolekut peab kandidaadiga põhjaliku jutuajamise ka peaminister Andrus Ansip.

Ajaloolase haridusega Urmas Klaas on enne riigikokku pääsemist tuntust kogunud Põlva maavanema ja Postimehe peatoimetajana, olles enne olnud Postimehes ka muudel vastutavatel ametikohtadel. Riigikogus juhib Klaas majanduskomisjoni.

Kuluaarides on spekuleeritud ka selle üle, et Urmas Klaas võis nõustuda sotsiaalministri ametikohaga, kuna see annaks talle võimaluse saada edaspidi valimistel kõrgemat kohta erakonna kandidaatide nimekirjas.

Praegune sotsiaalminister Maret Maripuu astub ametist tagasi saabuval esmaspäeval, 23. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles