Robert Kennedy Jr eksnaine leiti surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Kennedy
Mary Kennedy Foto: SCANPIX

USA mõjukasse Kennedyte perekonda kuuluva Robert Kennedy Jr eksnaine Mary Kennedy leiti New Yorgi lähedal Bedfordis asuvast kodust surnuna.

52-aastasel Mary Kennedyl ja Robert Kennedy Jr-l on neli last, edastab The Telegraph.

Robert Kennedy Jr isa oli senaator ja demokraat Robert Kennedy, kelle vend oli president John Kennedy. Nii Robert Kennedy kui John Kennedy hukkusid salamõrvari käe läbi.

Mary Kennedy surnukeha leiti Westchesteri maakonnas asuva farmi alal olevast küünist. Kinnitamata andmetel tegi naine enesetapu, puues end üles.

«Teatame suure kurbusega meie kalli Mary surmast. Oleme mõtetega tema laste juures, keda ta väga armastas. Rohkem informatsiooni ta surma kohta ei edastata,» teatas Kennedyte perekond oma advokaadi vahendusel.

Mary ja Robert Kennedy Jr olid abielus 16 aastat enne kui nad 2010. aastal lahku läksid.

58-aastane Robert Kennedy, kes on advokaat, raadiosaate juht ja keskkonnaaktivist, elab juba mõnda aega koos näitlejanna Cheryl Hinesiga.

Robert Kennedy Jr esimene abielu oli Emily Kennedyga, kellega tal on kaks last. Nad läksid lahku 1994. aastal. Siis abiellus ta Mary Kennedyga, kellega sai neli last – Conori, Kyra, Williami ja Aideni, kelle vanus jääb 10 ja 16 aasta vahele.

Seltskonnaelu vaatlejate sõnul tabas Mary Kennedyt Kennedyte perekonna «needus» - suur osa selle klanni liikmeid on surnud enneaegselt ja vägivaldselt.

President John Kennedy ja ta vend Robert Kennedy mõrvati. Nende nooremat venda Edward Kennedyt kahtlustati mõrvas, kui üks noor naine Massachusettsis Chappaquiddickis sillalt alla sõitis.

President John Kennedy poeg John Kennedy Jr ja ta naine hukkusid lennuõnnetuses. Robert Kennedy veel kaks poega, Michael ja David said samuti surma. Esimene hukkus suusaõnnetuses ning teine narkootikumi üledoosi tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles