Maijooks toob liiklusse piirangud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maijooks.
Maijooks. Foto: Laura Oks

Maijooksu tõttu on laupäeval liikluspiirangud Tallinnas Lauluväljaku ja Maarjamäe piirkonnas.


Liiklus on häiritud kella 12-16. Transpordiameti liikluskorralduse osakond palub liiklejail olla sportlaste ning pealtvaatajate suhtes tähelepanelikud.

Maijooks kulgeb marsruudil Lauluväljaku Mere värava parkla – Pirita tee äärne parkla sõidutee – Pirita tee kergliiklustee – Pirita tee/Saare tee ristmik – Pirita tee kergliiklustee (Lillepi park) – Pirita Selveri parkla kergliiklustee – Kose tee kergliiklustee - Kose tee/Urva tn ristmik - Urva tn – Künnapuu – Lepa põik – Maarjamäe kergliiklusteed – Lauluväljak.

Ristmikel, sisse- ja väljasõiduteedel on munitsipaalpolitsei reguleerijad. Ühissõidukite liikluses võib esineda ajutisi seisakuid Saare ja Kose tee piirkonnas ajavahemikul kella 13 – 15, teatas Raepress. Jalakäijatel ja spordiharrastajatel palutakse olla tähelepanelikud Lillepi pargi kergliiklusteedel ja teistel Maijooksu rajaga kokkupuutuvatel teedel ajavahemikus kella 13-15.

Jooksust osavõtjad saavad auto parkida Eesti Näituste ja Lauluväljaku parklates ning Pirita teel selleks ettenähtud alal. Pirita tee on liiklemiseks avatud. Piirkonna elanikud, operatiivautod ja kohalike asutuste transport lastakse läbi vastavalt politsei ja reguleerijate poolt hinnatud olukorrale ning tehtud otsustele ja märguannetele.

Tavapärane liiklusskeem ajutiselt suletud teedel ja tänavatel taastatakse koheselt pärast jooksjate möödumist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles