Tartu reformierakondlane tunnistab samuti annetusskeemis osalemist

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Karis
Kristjan Karis Foto: Margus Ansu

Praegune Tartu volikogu reformierakondlasest liige Kristjan Karis tunnistas sarnaselt Silver Meikariga, et on aidanud parteil varjatud annetusi puhtaks pesta.

Karis kinnitas, et tegi 2006. aastal annetuse teise erakonnakaaslase nimel. «Võin ausalt väita, et enam ei mäleta, kes see inimene oli. Niipalju kui mäletan, oli tegemist situatsiooniga, kus erakonnakaaslane ei tahtnud oma nime annetajate nimekirjas näidata perekondlikel põhjustel. Seega tunnistan ausalt, et olen teinud annetuse toona teise inimese palvel,» teatas Karis Postimehele.

Kui esialgu kirjutas ERRi uudisteportaal Karise sõnadele toetudes, et mees sai Reformierakonna toonase Tartu piirkonna juhi Laine Jänese käest raha, mida tal paluti vormistada annetusena erakonnale, siis tund hiljem parandas reformierakondlane infot. «Kinnitan, et ei toonane Reformierakonna piirkonna esimees Laine Jänes ega minu toonane ülemus Kalev Lillo ei ole mulle raha andnud ega agiteerinud mind varjatud annetust tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles