Meikar: kahju, et see on läinud nii isiklikuks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Meikar.
Silver Meikar. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna liige Silver Meikar rääkis ETV saates «Kahekõne», et on valmis kas või 400 tundi ütlusi andma, et tõde päevavalgele tuua, kuid avaldas kahetsust, et kogu juhtum on nii isiklikuks läinud.

«Mul on väga hea meel, et üha rohkem inimesi on valmis rääkima. Mida rohkem on neid, kes räägivad, seda suurem on tõenäosus, et midagi muutub. Tänasel hetkel on veel neid inimesi, kes teavad ja ei ole julgenud prokuratuuri minna – palun minge,» koputas Meikar inimeste südametunnistusele.

«Mul oli väike naiivne lootus, et erakond ütleb, et jah, on olnud asju, asjad on halvad, räägime selgeks, aga mindi isiklikku rünnaku teed ja sellest on mul hästi kahju,» ütles Meikar ning lisas, et pani oma algsesse artiklisse kirja vaid kaks nime, kes olid juhtumiga otseselt seotud, kuigi oleks võinud neid sinna panna ka rohkem.

Tulevikust rääkides ütles Meikar, et jätkab tõe rääkimist ja loodab, et erakond lõpetab isiklikud rünnakud. Meikar lisas, et sai hiljuti Keit Pentuselt kirja kutsega erakonna üldkoosolekule, kuhu ta plaanib ka minna, et anda erakonnakaaslastele võimalus küsida ja saada selgitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles