Advokaat: andsin Meikarile 2007. aastal 25 000 krooni

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Markus.
Raul Markus. Foto: kaader Reporter.ee videost

Advokaat Raul Markus väidab, et andis 2007. aastal Silver Meikarile 25 000 krooni.

Põhjenduseks tõi Markus selle, et soovis noort ja edasipüüdlikku poliitikut toetada, vahendab Reporter.ee.

«Mina isiklikult olen jah. Minu mälu järgi oli see 25 000 krooni. Aasta oli siis 2007 minu mäletamist mööda. Mulle meeldivad noored edasipüüdlikud inimesed ja ta on väga intelligentne ja tore inimene. Noored edasipüüdlikud vajavad toetust,» rääkis advokaat.

Küsimusele, kas Meikar küsis toetust ise, Markus selget vastust ei andnud. «Seda ma nüüd ei mäleta, kuidas see jutuks oli, aga igal juhul kuidagi see jutuks tuli, et valimiskampaania ja kõik on kulukas,» rääkis advokaat. «Võis olla, kas ta küsis või kuidas see täpsemalt oli, aga jutuks see tuli.»

15 aastat Reformierakonda kuulunud Meikar tunnistas üleeilse Postimehe arvamusloos, et annetas oma nime all aastail 2009-2010 parteile 115 000 krooni, mis polnud tema oma ja mille päritolu ta ei tea. Ettepaneku annetused Meikari nimele vormistada tegi tema sõnul Kristen Michal ning raha vahendajaks oli Kalev Lillo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles