Ajakirjanik: Keski-Reformi kokkuminek pole võimatu

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Andrus Ansip.
Edgar Savisaar ja Andrus Ansip. Foto: Mihkel Maripuu

Postimehe arvamustoimetaja Neeme Korv leidis, et Keskerakonna ja Reformierakonna uus teineteiseleidmine ja liit pole üldse võimatu.

Tallinna kohalike valimiste süsteemi ümber tekkinud tülist rääkides ütles Korv Vikerraadio saates «Rahva teenrid», et üldse võimatu pole tulevikus Keskerakonna ja Reformierakonna nn. «rahvusliku leppimise» liit.

Ajakirjanik Heidit Kaio nõustus, et vastastikkused solvangud pole neil kahel erakonnal kunagi takistanud leibade ühte kappi panekut, kuid ta lisas, et olemasolevas situatsioonis ei suuda ta näha Keskerakonnal valitsusse minekuks ühtki motiivi.

Tallinna linnaosade kaotamise küsitlusest rääkides mainis Neeme Korv, et küsitlus on muudetud justkui abstraktseks sõnaks, millel pole mingit pistmist sotsioloogilise uuringuga.

Eesti Rahvusringhäälingu ajakirjanik Aarne Rannamäe leidis, et nimetatud küsitlus oli farss algusest peale, ta lisas, et arvutiprogrammid tõstsid hääli vastavalt soovitud tulemusele ühest virnast teise.

Heidit Kaio pidas uskumatuks, et üks erakond võib ühekordse valimisedu nimel minna muutma halduslikku korraldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles