Artjom Savitski: Ott on meie põlvkonna Ivo Linna, Tõnis Mägi ja Jaak Joala

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski
Artjom Savitski Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sarnaselt eurolaulik Ott Leplandile saates «Eesti otsib Superstaari» tuule tiibadesse saanud Artjom Savitski kuulas Eurovisiooni finaalkontserti raadiost.

Eile õhtul Võsu ööklubis kontserdi andnud laulja jõudis ära kuulata vaid osad lood. «Kuulasin Eurovisiooni autos Raadio 2 ja mingi Soome raadio vahendusel, sest seal polnud televiisorit,» peab Artjom end lauluvõistluse fänniks, kuid tunnistab, et kahel viimasel aastal pole kahjuks saanud tervet šõud jälgida. «Mullu oli mul kiire saateperiood ning tänavu esinemine,» täpsustab ta.

Artjomile meeldisid enim Eesti, Inglismaa ja Rootsi lood. «Arvasingi, et Rootsi võidab. See lugu meeldis mulle kohe alguses,» pani laulja ennustusega täppi.

«Eesti puhul arvasin, et tuleb kas kuues või seitsmes koht,» olid lootused kõrged. «Kuna esinesin klubis Seitsmes Taevas, siis ennustasin tegelikult seitsmendat,» naljatleb noormees ja kiidab Otti hea tulemuse eest.

«Ott on mulle väga suur eeskuju. Ta on meie põlvkonna Ivo Linna, Tõnis Mägi ja Jaak Joala. Väga kõva, et ta nii lihtsate vahenditega suutis end kuuendaks laulda,» peab Artjom Oti trumpideks lavalist šarmi ja tugevat vokaali.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles