Suletud lõik Piibe maanteel avaneb alles jaani eel

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teerull.
Teerull. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Algselt eile lõppema pidanud liikluspiirang remonditavalt Tabivere-Pikkjärve maanteelõikgul pikeneb jaanideni, sest remonditööde maht suurenes.

Autoliiklusele suletud maanteelõik avatakse uuesti 22. juunil, teatas maanteeamet. Remondilõigul (km 19,5 - 29,5) jääb piirang kehtima, kuna mullatööde käigus tuli lisaks projektis ette nähtule teha täiendavaid muldkeha väljakaevamistöid.

Kaevata tuli rohkem seetõttu, et tagada tee kandevõime ja vältida tulevikus külmakerkeid. Samuti selgus teetööde käigus, et tee katend vajab kandevõime tagamiseks lisakihti.

Maanteeameti asedirektori Janar Taali sõnul on töövõtja toonud objektile juurde palju täiendavat tehnikat, et 22. juuniks oleks dreenkiht ja aluskiht valmis.

Tähistatud ümbersõit vältab seni mööda Jõhvi-Tartu mnt (Kärkna  – Kobratu – Maarja-Magdaleena – Kudina – Palamuse – Jõgeva) või Painküla – Puurmani kaudu. Tööde piirkonnast pääsevad läbi üksnes kohalikud elanikud ja ühistransport.

Tabivere-Pikkjärve 10-kilomeetrist teelõiku remondib AS Tref ning tööd valmivad oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles