Kohus karistas elumaja rõdul püssi paugutanud meest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahipüss. Pilt on illustratiivne.
Jahipüss. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viru maakohus mõistis lõppeval nädalal tingimis vangi mehe, kes süüdistuse järgi tulistas aastavahetusel Narvas kortermaja rõdul jahipüssist, lastes ühe laengu ka teise korteri aknasse.

Kohtu hinnangul on 40-aastane Anatoli süüdi avaliku korra raskes rikkumises ja tulirelva ning laskemoona ebaseaduslikus käitlemises ning määras talle kokkuleppemenetluse korras kaheksakuulise tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Ühtlasi tuleb mehel tasuda sundrahaks ja menetluskulude katteks kokku 855 eurot.

Süüdistuse järgi tulistas Anatoli tänavu uue aasta esimestel minutitel Narvas kortermaja rõdul jahipüssi kärbikust vähemalt kaheksa lasku, kusjuures üks lask tabas ka teise korteri akent. Kuul lõhkus aknaklaasi, rikkus akna ees rippunud kardinat ning kahjustas korteri lage. Tulistamises keegi vigastada ei saanud.

Hiljem selgus, et tulistamiseks kasutatud kärbik oli ebaseaduslik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles