Kommunaalametnikud tervitasid Savisaart lauluga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna külastasid Tallinna 300 Rahvusvahelise Munitsipaalinseneride Föderatsiooni (IFME) kongressist osavõtjat, kes tutvusid linna vaatamisväärsuste  ja tähtsamate kommunaalrajatistega.


Et pakkuda külalistele koosolemise rõõmu ja ühtsuse tunnet, korraldati neile lauluväljakul ühislaulmine, vahendas Raepress.

Lauluväljakul käis kongressist osavõtjaid tervitamas ka Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kes võeti vastu äsja selgeks õpitud lauluga «Kungla rahvas». Peale linnapea kõnet lauldi veel «Hold One Another». Laulmist juhatas Raul Talmar ning toetasid segakoor Noorus ja kohaliku kommunaalameti töötajad.
 

4. kuni 7. juunini toimus Helsingis 17. ülemaailmne rahvusvaheline kommunaalmajanduse kongress teemal «Jätkusuutlik linnaruum – planeeri, projekteeri, ehita ja hoolda ... parema tuleviku heaks», mille korraldas Rahvusvaheline Munitsipaalinseneride Föderatsioon (IFME- International Federation of Municipal Engineering).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles