Sponsorlogoga aluspükse näidanud Bendtner saab UEFA-lt karistada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner saab Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid.
Taani jalgpallikoondislane Nicklas Bendtner saab Euroopa Jalgpalliliidult (UEFA) karistada, kuna paljastas väravat tähistades sponsorlogoga aluspüksid. Foto: SCANPIX

Taani jalgpallikoondise mängija Nicklas Bendtner paljastas EMil väravat tähistades oma sponsorlogoga aluspüksid, rikkudes sellega Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) reegleid.

Täna kinnitas UEFA, et mängijat ootab karistus, vahendab AFP.

«UEFA distsiplinaarkomisjon tegeleb selle juhtumiga esmaspäeval,» seisis liidu avalduses.

UEFA reeglites on kirjas: «Mängijad ei tohi näidata võistlussärgi all olevat alussärki, millel on logod või reklaam. Selle reegli vastu eksivat mängijat karistatakse vastavalt turniiri reeglitele.»

EMil kehtib reegel, et kogu mängija kantav varustus peab olema ilma sponsorlogodeta.

Bendtner paljastas mängus Portugali vastu oma aluspüksid, millel oli Iirimaa kihlveokontori Paddy Poweri logo. «Need on lihtsalt õnnetoovad bokserid, mida kandsin ka esimese mängu ajal ja olen neid varemgi kandnud,» selgitas Bendtner, et ei soovinud Iiri kihlveokontorile reklaami teha. «Ma ei teadnud, et rikun mingeid reegleid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles