Soodsamat toidukaupa pakuvad endiselt Prisma ja Säästumarket

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Veebruaris vaatles tarbijakaitseamet taas jaekaubanduse, teeninduse ja toitlustuse hindu, hinnavaatlus viidi läbi Tallinna, Tartu ja Viljandi Säästumarketi, Hyper Rimi, Maksimarketi, Selveri ja Prisma kauplustes.

Hinnavõrdluse tulemusel leidis tarbijakaitseamet, et veebruaris oli toidukaupade keskmine hinnatase kõige kõrgem Tallinnas Järve Selveris, Tartu ja Viljandi Maksimarketis, kõige madalama hinnaga kaupa müüakse Tallinnas Prismas ning Tartu ja Viljandi Säästumarketis, vahendab Maaleht.

Köögiviljade hindade hulgas oli veebruaris nii tõuse kui langusi ning kui kartulihind langes 60 senti ning kilo maksis veebruaris 4 krooni ja 80 senti, siis tomatite hind langes võrreldes jaanuariga 30 protsenti ning värske kurgi hind tõusis võrreldes jaanuariga 16,3 protsenti.

Taksofirmadest olid vaatluse all Tulika Takso, Linnatakso, Kroonitakso, Sõbra Takso ning Hedi Takso Tallinnas, Takso Rivaal ja Takso 1 Tartus ning Centrum Takso ja Linna Takso Viljandis.

Kui Viljandi taksode hinnad võrreldes jaanuariga muutunud pole, siis Tallinnas pakub kõige soodsamat sõitu 4,80-kroonse kilomeetrihinnaga Sõbra Takso ning Tartus Rivaal ja Takso 1, kelle kilomeetri hind oli veel jaanuaris 12 krooni, kuid veebruaris 8-9 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles