Apranga: H&Mi tulek mõjutab meid kindlasti

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimaade rõivakaubanduse turuliider Apranga haldab Eestis näiteks Zara, Hugo Bossi, Mango, Promodi, Stradivariuse,Bershka, Armani jt rõivapoode.
Baltimaade rõivakaubanduse turuliider Apranga haldab Eestis näiteks Zara, Hugo Bossi, Mango, Promodi, Stradivariuse,Bershka, Armani jt rõivapoode. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eestis muuhulgas Zara, Stradivariuse, Mango, Armani, Hugo Bossi, Bershka ning Promodi kaubamärke esindav rõivaäri Apranga OÜ personalijuht Riina Kilk tunnistas, et H&Mi Eestisse tulek mõjutab kindlasti ka neid.

Apranga Estonia OÜ tegevjuhti  puhkuse ajal asendav personalijuht Riina Kilk H&Mi Eestisse laienemise mõju Postimehele esialgu pikemalt kommenteerida ei soovinud. «Ma praegu ei võtaks volitust ise kommenteerida. Võin nii palju öelda, et kindlasti see mõjutab meid. Mõjutab asukoha poolest, personali poolest,» selgitas Kilk.

Osaühing Apranga Estonia kuulub Leedu emaettevõttele Apranga APB, kes on Baltimaade rõivaste jaekaubanduse turuliider. Möödunud aastal oli Apranga Estonia OÜ käive ligi 6,8 miljonit eurot, puhaskasum 691 tuhat eurot. Ettevõtte omakapitali tootlus (ROE) oli samal ajal 37 protsenti. Eelmisel aastal otsustati emaettevõttele maksta 1,5 miljonit eurot dividende.

Aastaks 2012 prognoosib Apranga Estonia käivet kasvatada 7,1 miljoni euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles