Kaitseväe juhataja tänas Mart Laari sepistatud noaga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Erakogu

Kaitseväe juhataja Riho Terras tänas Tartus eelmist kaitseministrit Mart Laari panuse eest kaitseväe arengusse ning andis talle kaitseväe poolse kingitusena üle sepistatud noa.

«Mart Laar on kauaaegse riigitegelase ja poliitikuna olnud pikka aega seotud kaitseväe ja riigikaitsega ning toetanud jõuliselt kaitseväe arengut kõigil tasanditel,» ütles brigaadikindral Terras. «Kaitsevägi ja kaitseväelased on tundnud Mart Laari tugevat toetust.»

Endise kaitseministriga Tartus kohtunud Terras soovis Laarile kaitseväe poolt head paranemist ja taastumist.

Laarile koos kingitusega üle antud tänukirjas on öeldud: «Edasiviiva ja toeka panuse eest Eesti riigi kaitsesse ning kaitseväe arendamisse. Sepa taotud tera olgu tunnistuseks mõistmisest ja koostööst.»

Mart Laar oli Eesti Vabariigi peaminister aastatel 1992-1994 ja 1999-2002 ning kaitseminister 2011. aasta aprillist 2012. aasta maini. Ta on toetanud riigikaitse arengut nii peaministri, kaitseministri kui riigikogu liikmena. Mart Laar on Kaitseliidu liige 1995. aastast ja reservohvitser  alates 1998. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles