Algas dokumentide vastuvõtt Sisekaitseakadeemiasse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sisekaitseakadeemia piirivalvekolledž Murastes.
Sisekaitseakadeemia piirivalvekolledž Murastes. Foto: Peeter Langovits

Kuni 5. juulini on võimalik sisseastumisdokumente esitada Sisekaitseakadeemia kutse- ja kõrgharidusõppesse. Jätkub ka vastuvõtt sisejulgeoleku magistriõppesse, mis kestab samuti 5. juulini.

Sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur on algava vastuvõtu perioodi suhtes positiivselt meelestatud.

«Eelmine aasta näitas, et tung Sisekaitseakadeemiasse kasvab järjepanu. Õpe akadeemias on väga praktilist laadi ning enamikel on kohe peale kooli lõpetamist ka töökoht olemas, mis oma elu alustavale noorele on kooli valides väga oluline argument,» jätkab Tabur.

Erialasid, kuhu kandideerida on võimalik, on SKAs sel aastal kokku üksteist ning vastu võetakse kuni 539 õppurit.

Kõrgharidusõppes saab avaldusi esitada korrektsiooni, maksunduse ja tolli, politseiteenistuse ning päästeteenistuse erialadele.

Kutseõppes on sel aastal vanglaametniku, päästja, päästespetsialisti ja päästekorraldaja erialadele lisandunud veel politseiametniku ja piirivalvuri erialad. Magistriõppe tasandil saab kandideerida sisejulgeoleku magistriõppesse, kuhu võetakse vastu kuni 40 õppurit.

Sisseastumisdokumente on võimalik esitada läbi infoportaali SAIS (www.sais.ee) ning Sisekaitseakadeemia Tallinna õppekompleksi (Kase 61, Tallinn) tööpäeviti kella 9.00st kuni 16.00ni kohale tulles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles