Kahes Tallinna piirkonnas tõuseb augustist prügiveo hind 10 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügivedu Tallinnas.
Prügivedu Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Tallinn on rahuldanud Adelan Prügiveod ASi hinnatõusutaotluse, mille tulemusena pealinna kahes jäätmeveopiirkonnas tõuseb segaolme- ja suurjäätmete vedamise ja käitlemise teenustasu augustist 10 protsenti.

Hinnatõus puudutab Lasnamäel asuvat Laagna-Tondiraba jäätmeveopiirkonda ning Mustamäel asuvat Kadaka jäätmeveopiirkonda.

Hinnatõusutaotluse on linnale esitanud ka Veolia Keskkonnateenused AS. See taotlus on Tallinna keskkonnaameti jäätmehoolde osakonna juhataja Kertu Tiitso sõnul praegu kooskõlastusringil.

Mais teatas olulise osa Tallinna prügist käitlev Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskus AS, et tõstab alates juunist segaolmejäätmete vastuvõtutasu 18 protsenti. Kui varem maksis segaolmejäätmete vastuvõtt taaskasutuskeskuses 50,16 eurot tonni kohta koos käibemaksuga, siis juunist tõusis see 59,40 euroni tonni kohta ehk 18,4 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles